8 legrosszabb valóságshow ötlet

1. A pénznek nincsen szaga
Négyen ülnek egy szaunában egy kiló sós heringgel, szellőzés nélkül. Persze nem jöhetnek ki soha. Aki két hét után a legbüdösebb, azt a többiek kiszavazzák. Aki utoljára marad, az nyer kétmillió forintot, és írnak róla egy könyvet.

2. Enyém a kamera
Három ember áll egy kör alakú szobában, és aki a legerősebb, az elveheti az operatőrtől a kamerát. Ha nincs nézettség, akkor meg is verheti. Akinél a legtovább van a kamera, az lesz a következő széria műsorvezetője.

3. Rúgd torkon Lajost!
A versenyben csak Lajos nevű versenyzők indulhatnak, akik közé bejön egy Béla, aki a legkevésbé szimpatikus Lajost a nézők SMS-ei alapján torkon rúgja hetente. Végül Béla győz, meg a mobilcégek.

4. Ki nevet a végén?
10 játékos elutazik Dominikára, és akinek elfogy a pénze, azt a stáb eladja a helyi maffiának. Aki utoljára marad, azért kétszer annyit kérnek, mert már tök híres.

5. Etesd meg az oroszlánt!
Három játékos költözik az oroszlánketrecbe, és ebből egyet-egyet a vérszomjas ragadozó néha megeszik. Az utoljára megevett helyére, mindig bejön valaki más, hogy tovább tartson a műsor. A győztes végül nyer valamit, amit egy olyan cég szponzorál, amelynek a logójában van oroszlán.

6. Minél több szex.
A műsort este adják, és a főszereplők minél többet szexelnek benne, aztán néha kiszavaznak valakit SMS-ben. Aki kiesik, azt még a kiszavazó show-ban három néző, aki küldött SMS-t és a műsorvezető is elkaphatja. És lehet nyerni turmixgépet is, és nyaralást Bükfördőn. Végül aki egyedül marad, az szomorú lesz, de kap hárommillió forintot és egy sátras utánfutót.

7. Csokinyuszi.
A 12 ember, a műsor alatt csak csokinyuszit ehet, és mindig valakit kiszavaznak. Aki utoljára marad, annak kiadják egy CD-jét, és kap 5 tonna csokinyuszit a ponzortól.

8. Pénz az ablakban.
Nyolcan elutaznak egy egzotikus szigetre, amivel hazánknak nincs kiadatási egyezménye, aztán sosem jönnek haza, mert lenyúlták az egész lóvét, ami a forgatásra volt.