Jellemrajz a pizsamán

 Öltözködésünk sok mindent elárul rólunk. Még az is, hogy mit viselünk a hálószobában. Nézzük, mi állapítható meg rólunk hálóruhánk alapján.

A FÉRFI

Pizsama

Egyenes, nyílt, egyszerű emberre vall. Ha elkötelezte magát, kapcsolata a sírig tart. Állhatatos, szeret dolgozni, és élvezi a természetben űzhető sportokat.

Boxer vagy egyéb alsó

Odafigyel a részletekre, rend van az életében. Melegszívű, barátságos, figyelmes. Nem felejti el a születésnapokat, és az egyéb fontos dátumokat.

Hosszú szárú alsó

Gyakorlatias, magabiztos. Nem érdekli a divat. Mindig a feladatra koncentrál, és addig nem áll neki az újabbnak, míg az elkezdettet tökéletesen be nem fejezte. Ha rátalált a stílusára, ahhoz ragaszkodik egy életen át.

Póló

Otthonülő típus. Nem ájul el a pénztől, az anyagi javaktól. Kiforrott, munkaszerető, nehezen gurul méregbe.

Meztelen

Kreatív és hirtelen természetű. Magabiztos, mindig eléri célját. Munkájában rendszeresen új ötletekkel áll elő, azonnal megérti a problémát és megtalálja a megfelelő megoldást.

A NŐ

Baby doll vagy hálóing

Érzéki, romantikus alkat, mindig törekszik az izgató dolgokra. A külseje nagyon fontos számára. Sokat ad a tisztaságra, a rendre, a rendezett megjelenése. Soha nem hanyagolja el körmeit.

Flanel vagy egyéb meleg kelméből készült pizsama

Melegszívű, másokkal törődő személyiség. Mindig mosolyog, vigasztalja a szomorkodókat. Szereti a természetest – és a természetet. Szívesen kempingezik, túrázik.

Kombidressz, trikó vagy vállas ing

Nagyon nőies. Szereti, ha simogatják, becézik. Kifejezetten élvezi a kényeztetést, elvárja, hogy gyertyafényes vacsorákon udvaroljanak neki.

Gyerekes pizsama

A melegséget, kényelmet becsüli legtöbbre. Erős, biztonságos kapcsolatra vágyik. Megbízható és szorgalmas a munkában, a szórakozásban, ám soha nem kezdeményez.

Póló

Nagylelkű és melegszívű, könnyen barátkozik. Játékos a kapcsolataiban. Az emberek megbíznak benne. Alapvetően azért, mert becsületes.

Meztelen

Érzéki, mesterkéletlen. Szereti a kihívásokat. Megbízik másokban és mindig nyitott.

Forrás: SZERELEM Egyperces (2008.12.18.)